× ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία για τηλεφωνική επικοινωνία του συλλόγου μας είναι στην σελίδα "επικοινωνία"

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-23


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Πλησιάζοντας στη λήξη του σχολικού έτους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το σύνολο των δράσεων του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, τη φετινή χρονιά.

Ο Σύλλογός μας, προσπαθώντας να είναι πάντα δίπλα στους μαθητές προχώρησε στις εξής δράσεις :

1. Αγορά αντισηπτικών υγρών τα οποία τοποθετήθηκαν σε όλα τα τμήματα του σχολείου, κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

2. Προσέφερε τις καθιερωμένες βασιλόπιτες σε κάθε τμήμα, στο σύλλογο διδασκόντων και στο τμήμα ένταξης, με αντίστοιχο δώρο για τον «τυχερό» που κέρδισε το κάθε φλουρί.

3. Προμήθευσε με καινούριο εξοπλισμό, τα εργαστήρια τεχνολογίας και φυσικής, κατόπιν συνεργασίας με τους αντίστοιχους καθηγητές οι οποίοι μας ανέφεραν τις ελλείψεις που υπήρχαν.

4. Συλλογή τροφίμων και ρούχων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

5. Οικονομική συνεισφορά, σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων για τη δημιουργία γκράφιτι σε τοίχο του σχολείου. 

6. Αγορά και τοποθέτηση ξύλινου παρτεριού, στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον κήπο του προαυλίου. 

7. Έκδοση συλλογής ποιημάτων των μαθητών του τμήματος δημιουργικής γραφής.

Σκοπός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τηρώντας πάντα τα όρια των αρμοδιοτήτων του απέναντι στο σχολείο και στους γονείς που εκπροσωπεί, είναι να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και να κάνει ότι είναι δυνατό, για την ομαλή λειτουργία και την εξέλιξη του σχολείου μας. Θα θέλαμε να βεβαιώσουμε όλους τους γονείς ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε έργο και πρωτοβουλία που θα είναι προς όφελος των μαθητών και ευελπιστούμε την επόμενη σχολική χρονιά να προχωρήσουμε σε ακόμη περισσότερες δράσεις, έχοντας σας όλους δίπλα μας, συμμετέχοντας ουσιαστικά σε όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας και το σχολείο μας.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων