× ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία για τηλεφωνική επικοινωνία του συλλόγου μας είναι στην σελίδα "επικοινωνία"

ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στις 19:00 το απόγευμα οι μαθητές του Ομίλου Δημιουργικής Γραφής και του αντίστοιχου πολιτιστικού προγράμματος «Μια μέρα ένα παιδί με ρώτησε: Τι είναι Ποίηση;» παρουσίασαν στους γονείς και στους συμμαθητές τους την ποιητική συλλογή «Με τα μάτια του εφήβου».
Η συντονίστρια του Ομίλου κ. Ευαγγελία Λιάπη (ΠΕ02) παρουσίασε τη δουλειά των παιδιών, μίλησε για τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν και εστίασε στον ενθουσιασμό των παιδιών στις συναντήσεις της Παρασκευής.
Οι μαθητές του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής κατά το σχολικό έτος 2022-2023 ασχολήθηκαν με την Ποίηση και τα είδη της (Κινητική, αφηγηματική, υβριδική, ψηφιακή, κ.α.), τις μικρές ιστορίες (Shortstory), τα διηγήματα και τις ψηφιακές ιστορίες. Τα διηγήματα και οι μικρές ιστορίες των μαθητών του Εργαστηρίου δημοσιεύονται ανά τακτά διαστήματα στο σχολικό περιοδικό «Παίδες εν Δράση17». ( δείτε το εδώ https://creativewritingworkshop17.blogspot.com/2023/04/blog-post.html)
Στην υλοποίηση των δράσεων του Ομίλου της Δημιουργικής Γραφής συμμετείχαν οι κυρίες Σταματία Υδραίου (ΠΕ02) και Παρασκευή Κοτσιλιάτη (ΠΕ86). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου με τη συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου και της Χορωδίας του σχολείου μας με την καθοδήγηση της κ. Γεωργία Μαστοροπούλου (ΠΕ79.01)
Την Ποιητική Ανθολογία «Με τα μάτια του εφήβου» ανέλαβε να εκδώσει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 17ου Γυμνασίου Περιστερίου τον οποίο ολόψυχα ευχαριστούμε.